SPORTSHOWROOM SPORTSHOWROOM
  Nike VaporMax Plus

  Filter op

  • Sorteren

  • Geslacht

  • Merk (Nike)

  • Collectie (Air VaporMax)

  • Model (Plus)

  • Maat

  • Kleur

  • Prijs

  Nike VaporMax Plus

  Nike VaporMax Plus

  5 artikelen

  Een rijk merkverleden en topprestaties versmelten in een icoon.

  Air VaporMax Plus

  In de Nike VaporMax Plus wordt de old-school iconische esthetiek samengevoegd met de helemaal up-to-date moderne technologie; een perfecte synergie van het oude en het nieuwe. 

  De schoen ontleent zijn design aan de Nike Air Max Plus; een schoen die ooit zelf revolutionair was, zowel op esthetisch als technisch vlak.  Het aanzien van de sneaker werd verzekerd door een groeiende cult in Europese hoofdsteden, bekend als “le requin” of de haai in Parijs. Het originele ontwerp was geïnspireerd op palmbomen, weergegeven als een TPU-pantser dat de schoen omsluit. Een schacht in de vorm van een walvisvin, geeft nog meer dat tropische gevoel. Het waren echter vooral de levendige kleuren die van de “Tn” tuned air een echt pronkstuk maakten.

  Met een knipoog naar het verleden, krijgen de Air VaporMax Plus hun 90’s look en mixen die met Nike’s meest succesvolle, comfortabele, zachte, en ondersteunende technologie: VaporMax. Het buisvormige, gewelfde design van de middenzool is meer dan een technisch hoogstandje en vult de onconventionele stijl van de Plus perfect aan. Hiermee heeft Nike het leven geschonken aan een moderne klassieker.  

  De sneaker blijft qua vormgeving trouw aan het origineel en behoudt de op een walvis geïnspireerde boog in de middenzool en het neopreen bovenwerk met gerasterde details waarin de retrolook verderleeft. De VaporMax Plus heeft een sterkere kooi gekregen, de swoosh een andere plaats en het “Vm air”-logo is verhuisd naar de achterkant van de schoen. Deze schoen houdt vast aan Nike’s feilloze gewoonte om te moderniseren zonder daarbij het origineel uit het oog te verliezen.

  Rank de Nike VaporMax Plus
  (0)

  SPORTSHOWROOM gebruikt cookies. Bekijk ons cookie beleid.

  Doorgaan

  Choose your country

  Europe

  Americas

  Asia Pacific

  Africa