SPORTSHOWROOM
Nike VaporMax 360

Filter op

  • Sorteren

  • Geslacht

  • Merk (Nike)

  • Collectie (Air VaporMax)

  • Model (360)

Nike VaporMax 360

Air VaporMax 360

De Nike VaporMax 360 is een eenvoudige samengestelde schoen. De 2006-versie van de Air Max 360 is in 2018 opnieuw vormgegeven met VaporMax-demping waarvoor semi-vrijstaande buisjes onder druk zijn gebruikt om het gewicht te verdelen en elke stap heerlijk zacht aan te laten voelen. De stijl uit 2000 wordt gecombineerd met de nieuwste ontwikkelingen van Nike op het gebied van comfort. 

De oorspronkelijke Air Max 360 was ontworpen op een 360-graden-voetbed met Air, waarmee het een populaire hardloopschoen was. Deze schoen vormde vervolgens de basis voor de toekomstige Air Max-modellen. Dit silhouet was perfect om te combineren met de nieuwe VaporMax-technologie van Nike: de ultralichte en naadloze tussenzool-buitenzool-technologie over de volledige lengte van de schoen.

Het bovenwerk is nog steeds gemaakt van het bekende, lichte synthetische TPU, met een futuristische wervelwind-stijl. De tong van ademend mesh loopt helemaal door over het midden van de schoen en gaat over in beschermende lakleren vlakken bij de teen, hiel en rondom, voor extra stevigheid. Met de stijl en het gebruik van materialen blijft dit model trouw aan de originele '06-versie, wat mooi bij de doorschijnende VaporMax-details past.

Visuele upgrades zoals een nieuwe swoosh in iriserend zilver afgezet met dik zwart draad maakt deze schoen meer een model uit de jaren 00 dan de oorspronkelijke 360. Op de tongpatch staat VaporMax 360 in plaats van AirMax 360 en de vier vetergaatjes hebben hun 2006 ingeruild voor een versiering met 2020.

Rank de Nike VaporMax 360
(0)

SPORTSHOWROOM maakt gebruik van cookies. Over ons cookiebeleid.

Doorgaan

Kies je land

Europa

Amerika

Aziatisch-Pacifisch

Afrika

Midden-Oosten