SPORTSHOWROOM SPORTSHOWROOM
  Nike VaporMax 360

  Filter op

  • Sorteren

  • Geslacht

  • Merk (Nike)

  • Collectie (Air VaporMax)

  • Model (360)

  • Kleur

  Nike VaporMax 360

  Air VaporMax 360

  Nike VaporMax 360 is een makkelijk mengwoord om een sneaker te beschrijven. Het verwijst naar de 2006 Air Max 360-versie die in 2018 heruitgevonden werd met de VaporMax-demping. Hierbij wordt gebruik gemaakt van halfvrijstaande, gecomprimeerde tubes die bij iedere stap voor een zacht en gewichtsverdelend gevoel zorgen. In deze sneaker ontmoeten de typische stijl van de jaren 2000 en Nike’s laatste doorbraak in comforttechnologie mekaar.

  De originele Air Max 360 is gevormd bovenop een Air-bed van 360 graden. Hierdoor was de sneaker een bijzonder populaire loopschoen die de basis vormde voor de toekomstige uitvoering met een Air Max-zool over de volledige lengte. Deze vorm was het perfecte uitgangspunt voor een hybride-uitvoering met Nike’s nieuwe VaporMax-technologie, die staat voor de full-length, ultralichtgewicht en naadloze technologie voor midden- en buitenzool.

  Het bovenwerk heeft de herkenbare gelijmde synthetische skins in lichtgewicht TPU behouden die de sneaker zijn vortexachtige, futuristische look geven. Een ademende mesh tong loopt helemaal door in het midden van de schoen en gaat daar over in de beschermende teenkap, de full-length spatrand en de lakleren hiel die zorgen voor extra stabiliteit. De algemene stijl en toepassing van materialen blijven trouw aan de originele ‘06 reeks, en vormen de perfecte combinatie met de glanzende VaporMax-uitvoering.

  Visuele vernieuwingen zijn onder meer een nieuwe swoosh in ijskleurig zilver, afgezoomd met dikke zwarte garens waardoor de schoen meer uit het 00 tijdperk lijkt af te stammen, dan de originele 360. Op de tong staat “VaporMax 360” in tegenstelling tot het originele “Air Max 360” en de vier veterogen hebben hun standaard “2006”-uitvoering ingeruild voor de “2020”-“verfraaiing.

  Rank de Nike VaporMax 360
  (0)

  SPORTSHOWROOM gebruikt cookies. Bekijk ons cookie beleid.

  Doorgaan

  Choose your country

  Europe

  Americas

  Asia Pacific

  Africa

  Middle East