SPORTSHOWROOM SPORTSHOWROOM
  Nike VaporMax 2019

  Filter op

  • Sorteren

  • Geslacht

  • Merk (Nike)

  • Collectie (Air VaporMax)

  • Model (2019)

  • Kleur

  Nike VaporMax 2019

  Air VaporMax 2019

  Sinds de release in 2017 is de productie van de nieuwe, spannende en verbeterde VaporMax sneakers ongeëvenaard. De Nike VaporMax 2019 is the brand’s derde editie en het ontwerpteam heeft de originele Vapormax grondig aangepast door de typische Flyknit-technologie weg te nemen. Dit werd beslist nadat uit uitvoerige testen en feedback van over de hele wereld is gebleken dat het bovenwerk meer ondersteuning zou kunnen bieden. 

  Enkel iets revolutionairs zou de virtuoze Flyknit kunnen vervangen. En zo werd het innovatieve materiaal Nexkin ontworpen: weg met de enkelvoudige draden en welkom aan een nieuw ‘doorschijnend en stretch-geweven materiaal’. Nexkin is gelijkaardig aan Flyknit wat betreft het ademend vermogen, het lichte gewicht en de ‘sok’ die de voet volledig omhelst; daarentegen overtreft het de voorgaande technologie op het gebied van stabiliteit, ondersteuning, duurzaamheid en waterbestendigheid.

  Maar daar liet Nike het niet bij. Ook de Flywire werd op dezelfde manier omgeruild voor een ontwerp in de vorm van een binnenkooi die loopt van de middenzool tot aan de veters. De structuur boots de vormgeving en techniek van een ophangbrug na en is zichtbaar door de doorschijnende buitenstof.  Dit creëert stabiliteit en is de basis voor bijzondere grafische patronen die opgesmukt worden door TPU-lijnen die over het bovenwerk lopen. Het Nexkin-materiaal ondersteunt levendigere kleurstellingen terwijl de aangebrachte TPU-coating het luchtkussen ondoorschijnend maakt en daarmee een grotere variëteit aan kleuren mogelijk maakt.

  Uiteraard werd niet ieder onderdeel van de sneaker zo grondig aangepakt.  De Air VaporMax 2019 behouden hun voortreffelijke full-length midden- en buitenzooltechniek die staat voor lichtgewicht en flexibiliteit evenals hun tijdloze design dat zowel sneakerliefhebbers als sporters en hardlopers aantrekt.

  Rank de Nike VaporMax 2019
  (0)

  SPORTSHOWROOM gebruikt cookies. Bekijk ons cookie beleid.

  Doorgaan

  Choose your country

  Europe

  Americas

  Asia Pacific

  Africa

  Middle East