SPORTSHOWROOM

Filter op

  • Sorteren

  • Geslacht

  • Merk (Nike)

  • Collectie (Air VaporMax)

  • Model (2019)

Air VaporMax 2019

Sinds de lancering in 2017 zijn er steeds weer nieuwe, spannende en verbeterde VaporMax-modellen uitgebracht. De Nike VaporMax 2019 is de derde editie die Nike uitbrengt en het designteam heeft het originele model een make-over gegeven door de kenmerkende Flyknit-technologie achterwege te laten. Dit besluit is genomen na zorgvuldig testen en feedback van over de hele wereld waaruit bleek dat het bovenwerk wel wat meer ondersteuning zou kunnen bieden.

Het uitzonderlijke Flyknit kon natuurlijk alleen worden vervangen door iets nieuws en baanbrekends. Daarom werd een gloednieuw materiaal ontwikkeld: Nexkin. Het enkele garen werd vervangen door een 'doorschijnend, geweven materiaal met stretch'. Nexkin is vergelijkbaar met Flyknit wat betreft ademend vermogen, het lichte gewicht en de omhulling van de voet als een sok. Maar Nexkin vormt wel een verbetering op het gebied van stabiliteit, ondersteuning, duurzaamheid en waterbestendigheid. 

Daar stopte Nike echter niet. Flywire is ook vervangen door een kooi-achtig intern design vanaf de tussenzool tot aan de veters. De structuur lijkt qua uitstraling en techniek op een hangbrug en is door het doorschijnende buitenwerk heen zichtbaar. Deze techniek zorgt voor stabiliteit, maar ook voor nieuwe visuele motieven op de VaporMax 2019, verder verfraaid met TPU stroken op het bovenwerk. Het Nexkin-materiaal creëert levendige kleurenschema's en de extra TPU-coating op de Air-zool zorgt voor een doorschijnend effect en biedt volop mogelijkheden voor kleurenvariaties. 

Natuurlijk is niet alles gewijzigd voor dit model. De Air VaporMax 2019 behoudt de prachtige tussenzool-buitenzool-technologie over de hele lengte. Het is verder een lichte en flexibele schoen met een tijdloze uitstraling voor modeliefhebbers, sporters en hardlopers.

Rank de Nike VaporMax 2019
(0)

SPORTSHOWROOM maakt gebruik van cookies. Over ons cookiebeleid.

Doorgaan

Kies je land

Europa

Amerika

Aziatisch-Pacifisch

Afrika

Midden-Oosten