SPORTSHOWROOM

Jordan 3 Retro

"Mocha"

136064-122

Jordan 3 Retro 136064-122 01
Jordan 3 Retro 136064-122 02
Jordan 3 Retro 136064-122 03
Jordan 3 Retro 136064-122 04

Ga naar

  • Nike

Deze Jordan 3 Retro heeft de klassieke elegantie van de originele ontwerpen en zijn eigen karakter door het gebruik van een rijke mahoniekleur, waarvoor hij de bijnaam Mokka heeft gekregen. De kleur zelf staat bekend als Dark Mocha en is de overheersende tint op de gripvaste rubberen buitenzool, die vooral langs de brede randen loopt, maar ook over het midden net achter de voorvoet en rond de teen. Onder de voorvoet en het midden van de hiel liggen witte gebieden, de eerste geëtst met cirkelvormige tractiepatronen, de tweede met reliëf Jordan tekst in Dark Mocha door het midden.

Daarboven houdt de tussenzool de krachtige tonale contrasten van de schoen aan, met helder wit polyurethaan dat afwijkt van de dunne bruine lijn die langs de rand van de buitenzool te zien is als je de schoen van opzij bekijkt. Er zijn lineaire ribbels in gesneden, één rond de hiel en flanken, en een kortere aan de zijkant. Hierachter zit een doorzichtig venster dat inzicht geeft in de Air demping die de hiel ondersteunt.

Het bovenwerk is ook uitgevoerd in sierlijk wit dat het spatbord en de overlay bedekt, die beide zijn gemaakt van hoogwaardig getrommeld leer. Een dubbele lijn van stiksels loopt langs de rand van het spatbord, en enkele lijnen omlijnen die van het kwartier en de kraag, met nog meer stiksels over het bovenwerk tussen de middenvoet en de hiel. Deze zorgvuldig genaaide stroken garen duiden op delicaat vakmanschap, net als de minuscule ventilatiegaatjes in de onderlaag die rond de kraag en de bovenkant van het quarter te zien zijn als de overlay iets terugloopt. De laatste van deze geperforeerde delen heeft witte TPU oogjes die naar buiten buigen vanaf het oppervlak, terwijl die verder naar beneden op de tong glanzend chromen ringetjes zijn en die erboven aan de voorkant van de kraag donker mokka TPU zijn. Deze verschillende oogjes vormen samen de witte veters, die kriskras over de witte tong lopen. Hier verschijnen meer perforaties, waardoor de bovenkant van de voet luchtiger wordt, en een Dark Mocha Jumpman is te zien in vet borduursel op de bovenkant van de functie.

Nog een van deze donkerbruine logo's is te vinden op het smetteloos witte oppervlak van de binnenzool. De binnenvoering komt er omheen omhoog, opnieuw in het wit, met de achterkant van de tong in dezelfde tint en een merkopdruk. Ondertussen is het hielpaneel gevormd tot een grote kegel met ribbels langs de bovenkant en Dark Mocha-merkopdruk in reliëf in het onderste gedeelte. Dit bestaat uit een Jumpman-logo en Air-tekst, waarvan de intense kleur sterk afsteekt tegen het wit eromheen. Tot slot zijn de hiel en de teen elk versierd met een extra overlay waarin twee verfijnde bruintinten worden gecombineerd tot een exotische afbeelding met olifantenprint, wat het kenmerkende uiterlijk van deze Air Jordan 3 afrondt.

  • Geslacht Heren
  • Merk Jordan
  • Collectie 3
  • Stijlcode 136064-122

SPORTSHOWROOM maakt gebruik van cookies. Over ons cookiebeleid.

Doorgaan

Kies je land

Europa

Amerika

Aziatisch-Pacifisch

Afrika

Midden-Oosten