SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Mid

"Taxi"

554724-701

Jordan 1 Mid 554724-701 01
Jordan 1 Mid 554724-701 02
Jordan 1 Mid 554724-701 03
Jordan 1 Mid 554724-701 04

Ga naar

  • Nike

Deze overtuigende Jordan 1 Mid wordt gedefinieerd door zijn gedurfde kleurgebruik. Het hele ontwerp bestaat uit drie tinten, waarvan er twee terugkomen op de duurzame rubberen cupsole die de schoen ondersteunt. De buitenzool, waarvan de ronde en rechte grippatronen de drager hoogwaardige tractie geven, is van hiel tot teen geel. Deze levendige, bijna gouden tint staat bekend als Taxi, wat overeenkomt met de bijnaam van de sneaker. Als de buitenzool overgaat in de tussenzool, verandert deze kleur in wit en gaat verder over de rest van het oppervlak tot aan het bovenwerk. Achter de gestructureerde buitenkant van de tussenzool zit schuimrubber demping, samen met een zakje Nike Air in de hak voor zacht comfort onder de voeten.

Op het bovenwerk creëert de toevoeging van zwart naast taxi en wit een reeks krachtige contrasten. De laatste van deze tinten komt maar één keer voor - bij de middenvoetpanelen die taps toelopen in dunne stroken leer naar de achterkant van de schoen toe. Intussen vormt glad taxi-leer de overlays op de voorvoet, de eyestay, de hielcontrefort en de kraag. Al deze stukken worden op hun plaats gehouden door dubbele stiksels, behalve de buitenste rand van de eyestay, die is vastgenaaid met een enkele draad. Dit gaat verder over de overlays aan de achterkant van de voorvoet en de bovenkant van de kraag aan elke kant. Op de middenvoet eronder loopt een extra lijn van wit stiksel naar achteren vanaf de eyestay naar de bovenrand van de swoosh, voordat het diagonaal naar de middenzool loopt.

Naast deze gele en witte segmenten bevat het bovenwerk verschillende zwarte gedeelten, allereerst in de toebox, waarvan de ventilatiegaten zorgen voor ademend vermogen rond de voorvoet. Deze zwarte tint loopt door naar de bovenkant van de tong, waar een Taxi-label is ingenaaid. In het oppervlak van dit label is een zwarte Jumpman en het woord "Air" gedrukt. Zwart bedekt de binnenkant van de schoen helemaal tot aan de binnenzool, die opnieuw gele Taxi tinten vertoont, afgezien van het Jumpman silhouet dat erop is gedrukt. Aan de buitenkant is de kraag ook zwart, net als de leren swooshes langs de flanken. Tot slot is er een set zwarte Air Jordan Wings gedrukt op de laterale kraag van deze opvallende Air Jordan 1.

  • Geslacht Heren
  • Merk Jordan
  • Collectie 1
  • Stijl Mid
  • Versie Taxi
  • Stijlcode 554724-701

SPORTSHOWROOM maakt gebruik van cookies. Over ons cookiebeleid.

Doorgaan

Kies je land

Europa

Amerika

Aziatisch-Pacifisch

Afrika

Midden-Oosten