SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Mid

"Obsidian"

554724-174

Jordan 1 Mid 554724-174 01
Jordan 1 Mid 554724-174 02
Jordan 1 Mid 554724-174 03
Jordan 1 Mid 554724-174 04

Ga naar

  • Nike

Deze Jordan 1 Mid wordt geleverd in een dynamisch tweekleurig ontwerp dat hem een historische stijl geeft. Beide kleuren zijn terug te vinden op de met Air geïnfuseerde zool, met wit op de getextureerde buitenkant van de tussenzool en een rijke marineblauwe kleur bekend als Obsidian op de buitenzool. Dit laatste onderdeel is over de hele lengte gevuld met gripvaste structuren. Onder de voorvoet zit een serie concentrische cirkels die uitstralen vanuit een centrale cirkel aan de mediale kant, terwijl de hiel stevige lug-formaties bevat om de drager te helpen zijn voet met vertrouwen te plaatsen.

Gevlekt wit leer fungeert als de onderlaag van het bovenwerk, waar het zichtbaar is op de toebox, de middenvoetpanelen en de bovenkant van de middenkraag. Bovenop deze elegante basis zitten verschillende Obsidian overlays. De eerste is het spatbord voor de voorvoet, dat rond de geperforeerde teen zit, en er zitten extra overlays achter aan elke kant. Deze reiken omhoog vanaf de middenzool en overlappen met de Obsidian eyestay, waarmee ze een paar oogjes delen. Witte veters rijgen hier doorheen en omhoog over de tong van wit textiel. Aan de bovenkant gaan ze in en uit de twee oogjes in de overlay van de kraag, die ook diepblauw van kleur is, net als de hielcontrefort eronder.

Krachtige merkeffecten zijn het resultaat van de kleurvariatie op deze sneaker, allereerst op de laterale kraag, waarvan het blauwe oppervlak is bedrukt met een paar witte Air Jordan Wings. Opvallende Obsidian swooshes verspreiden zich langs elke flank en contrasteren sterk met de witte panelen van de middenvoet. Elders op de tong zit een vierkante patch waarvan de Obsidian voorkant is gemarkeerd met een Metallic Gold Jumpman boven het woord "Air" in dezelfde elegante toon. Binnenin de schoen is de hele binnenkant bekleed met zachte Obsidian stof en de binnenzool is bedrukt met een laatste stukje branding - een glinsterende Metallic Gold Jumpman die schittert in het licht.

  • Geslacht Heren
  • Merk Jordan
  • Collectie 1
  • Stijl Mid
  • Stijlcode 554724-174

SPORTSHOWROOM maakt gebruik van cookies. Over ons cookiebeleid.

Doorgaan

Kies je land

Europa

Amerika

Aziatisch-Pacifisch

Afrika

Midden-Oosten