SPORTSHOWROOM SPORTSHOWROOM
  Nike VaporMax Flyknit 3

  Filter op

  • Sorteren

  • Geslacht

  • Merk (Nike)

  • Collectie (Air VaporMax)

  • Model (Flyknit 3)

  • Kleur

  Nike VaporMax Flyknit 3

  Nike VaporMax Flyknit 3

  15 artikelen

  De derde generatie van de legendarische Flyknit-reeks. 

  Air VaporMax Flyknit 3

  In 2012 bracht  Nike de revolutionaire Flyknit-technologie uit: een bovenwerk, gemaakt uit één enkele draad die zich rond de voet spint en zit als een sok, zowel qua gevoel als pasvorm. In 2017 werd hier de splinternieuwe VaporMax-zooldemping aan toegevoegd waardoor er een nooit eerder geziene schoen ontstond. In 2019, zijn de VaporMax FlyKnit toe aan hun derde editie, die deze keer minder ingrijpend is. De winnende formule is echter zo gesofisticeerd en tot in de kleinste details gefinetuned dat perfectie wel heel dichtbij komt.

  De Nike VaporMax Flyknit 3 pronkt met een vernieuwd en gestreept Flyknit-weefpatroon dat zachter en lichter is, strakker om de voet zit dan voorheen en versterkt wordt door een herwerkte thermische overlay.  De enkele, getapete hielkap, geeft een ongeziene stabiliteit en structuur. De getapete swoosh opzij in het midden is verder naar achter op de middenvoet geplaatst.  De tong draagt een nieuw label en de kraag van de sok is hoger uitgesneden dan bij vorige versies om de voet beter op zijn plaats te houden.

  Esthetisch gezien hebben deze veranderingen de buitenstof gepimpt, en door behoud van de ingenieuze Flyknit-technologie, blijft er ruimte voor subtiele kleuren en vrij ontwerp door de designers. Hoewel de schoenen met wild enthousiasme onthaald werden binnen de streetwear-cultuur, zijn deze Nike-klassiekers in de kern nog steeds echte loopschoenen.

  Rank de Nike VaporMax Flyknit 3
  (0)

  SPORTSHOWROOM gebruikt cookies. Bekijk ons cookie beleid.

  Doorgaan

  Choose your country

  Europe

  Americas

  Asia Pacific

  Africa

  Middle East