SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro x Travis Scott ‘Cactus Jack’

"University Blue"

308497-406

Jordan 4 Retro x Travis Scott ‘Cactus Jack’ 308497-406 01
Jordan 4 Retro x Travis Scott ‘Cactus Jack’ 308497-406 02
Jordan 4 Retro x Travis Scott ‘Cactus Jack’ 308497-406 03
Jordan 4 Retro x Travis Scott ‘Cactus Jack’ 308497-406 04

Ga naar

  • Nike

Het stijlvolle kleurenpalet van deze Jordan 4 Retro x Travis Scott 'Cactus Jack' samenwerking is geïnspireerd op de Houston Oilers - een voormalig American football team uit Scott's woonplaats. Het bovenwerk is dan ook gemaakt van University Blue Durabuck, het hoogwaardige leer van de eyestay, het paneel dat loopt van de voorvoet tot de hiel, de kraag en de overlay die rond de teen zit. Een andere laag universiteitsblauw is te zien langs de bovenkant van de tussenzool, die ook witte en zwarte stukjes polyurethaan bevat. Een zakje Nike Air is zichtbaar in het witte gedeelte onder de hiel en zorgt voor zacht comfort onder de voet.

Over de buitenzool lopen zwarte en witte vlakken met visgraatgrip patronen in verschillende richtingen. Er zijn twee uitzonderingen: het gladde witte segment onder de hiel en middenvoet, dat zelf een Varsity Red Jumpman in reliëf in het midden heeft, en de zwarte veiligheidsneus, waarvan het oppervlak een reeks stervormige knooppunten bevat.

Terugkomend op het bovenwerk zijn er een aantal zwarte accenten te vinden op de bovenkant en de hiel van de voet. De eerste is het gaas dat te zien is op elke flank, net achter de veters en er weer onder. De tweede is de veters zelf, terwijl de derde de TPU kooien zijn waar ze in passen aan elk uiteinde van de oogpijp. Deze hebben een dynamisch verfspettereffect van University Blue spikkels, net als de driehoekige vleugels die de zijwanden ondersteunen. Het zwarte hielpaneel heeft precies dezelfde afbeelding aan de buitenkant en is voorzien van bijpassende versieringen in Varsity Red - een Jumpman op de rechtervoet en een Cactus Jack-logo op de linkervoet.

De rijke bordeauxrode tint loopt door aan de binnenkant van de schoen, waar het de binnenwanden en de zoolvoering bedekt. Over dit laatste zijn grotere vlekken University Blue gestippeld, samen met een witte Jumpman aan de linkerkant en een Cactus Jack-logo aan de rechterkant in zwart. Bovenop de tong is een grote vierkante patch genaaid, opnieuw in lichtblauwe tinten. Hierop is een laatste Jumpman geborduurd boven het woord "Flight", beide gemaakt van zilvergrijs garen dat een aangename glans geeft aan de bovenkant van de voet, waardoor deze stijlvolle versie van het klassieke silhouet helemaal af is.

  • Geslacht Heren
  • Merk Jordan
  • Collectie 4
  • Stijlcode 308497-406

SPORTSHOWROOM maakt gebruik van cookies. Over ons cookiebeleid.

Doorgaan

Kies je land

Europa

Amerika

Aziatisch-Pacifisch

Afrika

Midden-Oosten