SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro

"Motorsports"

308497-117

Jordan 4 Retro 308497-117 01
Jordan 4 Retro 308497-117 02
Jordan 4 Retro 308497-117 03
Jordan 4 Retro 308497-117 04

Ga naar

  • Nike

Deze Jordan 4 Retro is geïnspireerd op een kleurstelling die is gemaakt om de 4e verjaardag van Michael Jordan's superbike team te vieren en heeft de toepasselijke bijnaam Motorsports gekregen. De kleuren weerspiegelen die van het motorteam, te beginnen op de buitenzool. Deze gripvaste zool heeft een lichtgrijze tint bij de hiel en tenen en twee witte gedeelten door het midden van de voet naast een groter stuk in Varsity Blue. De meeste van deze onderdelen zijn bekleed met visgraat inkepingen die heen en weer zigzaggen om eersteklas tractie onder de voet te bieden, maar het centrale witte gedeelte is glad en heeft een Varsity Blue Jumpman in reliëf.

Meer rijke blauwtinten verschijnen rond de voorste helft van de middenzool, vooral aan de zijkant. Zwarte en witte lagen vormen de rest van het polyurethaan en onder de hiel zit een zichtbare Air-unit die de drager uitstekend comfort biedt. Op het bovenwerk geeft glad wit leer de schoen een zekere sierlijkheid omdat het de voorvoet overlay, het paneel dat van hiel tot teen loopt, de kraag en de oogschelp vormt. Breed wit mesh ligt over het kwart aan zowel de zijkanten als de voorkant, met zwart materiaal er direct achter voor een dynamisch tonaal contrast. Zwarte structurele vleugels strekken zich uit vanaf de leren flanken over het mesh om vast te maken aan Varsity Blue veterkooien aan de bovenkant van de oogbies. Terwijl deze de witte veters aan de bovenkant vastzetten, zijn er nog twee die de boel aan de onderkant op zijn plaats houden.

Op de tong zorgt een zilvergrijs vierkant voor een aangename glans. Er staat zwarte Flight-tekst op onder een Varsity Blue Jumpman, met nog zo'n logo op de zwarte binnenzool. Deze aantrekkelijke kleur blauw wordt voortgezet aan de onderkant van de tong, waar een witte patch met Varsity Blue Air Jordan letters is genaaid. Een groot zwart hielpaneel vult de achterkant van de schoen, waarvan de bovenste helft de vorm heeft van een handig treklipje. Het laatste Jumpman-silhouet is in reliëf aangebracht, Varsity Blue-tinten sieren het memorabele silhouet voor een krachtige afwerking.

  • Geslacht Heren
  • Merk Jordan
  • Collectie 4
  • Stijlcode 308497-117

SPORTSHOWROOM maakt gebruik van cookies. Over ons cookiebeleid.

Doorgaan

Kies je land

Europa

Amerika

Aziatisch-Pacifisch

Afrika

Midden-Oosten