SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro

"Lightning"

CT8527-700

Jordan 4 Retro CT8527-700 01
Jordan 4 Retro CT8527-700 02
Jordan 4 Retro CT8527-700 03
Jordan 4 Retro CT8527-700 04

Ga naar

  • Nike

Deze Jordan 4 Retro sneaker heeft de naam Lightning gekregen om het dynamische kleurgebruik weer te geven. Desondanks begint de buitenzool met meer gedempte tinten omdat het grootste deel van het oppervlak in Dark Blue Grey is uitgevoerd - een elegante tint ergens tussen zwart en grijs in. Dit wordt gecontrasteerd door een witte vlek onder de voorvoet en een ander glad stuk rubber in het midden van de buitenzool. In het midden van dit laatste stuk geeft een Tour Yellow Jumpman-logo een hint van wat er nog komen gaat op het bovenwerk. Ondertussen zorgen multidirectionele visgraatgrip patronen ervoor dat de drager stevig op zijn voeten staat voordat de witte tussenzool comfort toevoegt via de zichtbare Air unit in de hiel.

De donkerblauw grijze delen van de buitenzool lopen door in de tussenzool rond de teen en langs de laterale flank, waar een kegelvormig deel het witte polyurethaan deel van de zoolunit verdeelt, wat een intrigerende esthetiek creëert. Hierbovenop rust een Durabuck bovenwerk dat is uitgevoerd in meer Tour Yellow tinten. Deze prachtige zandkleurige tint bedekt de voorvoetoverlay, het stuk materiaal dat de hele schoen van voor tot achter omsluit en het kwartdeel dat de bovenkant van de voet omsluit. Zwart gaas zorgt voor een ongebruikelijk effect op drie plaatsen op dit laatste paneel, waaronder aan de onderkant van de tong. Hier loopt het door achter de Tour Yellow veters om over te gaan in de tong.

Twee kooien met een glanzend zwarte coating zijn aan weerszijden van de tong geplaatst om plaats te bieden aan de veters. Een structurele vleugel in Dark Blue Grey is bevestigd aan de bovenste op elke flank, het andere uiteinde in de overlay boven het Air-venster. De binnenzool heeft nog een wit accent, met een donkerblauw grijze Jumpman op het oppervlak, voordat fluweelzachte Tour Yellow stof zachtheid rond de enkels biedt als het de binnenvoering vormt. De donkerblauw grijze achterkant van de tong is op dezelfde manier gevoerd en heeft een Tour Yellow patch met zwarte Air Jordan tekst erin genaaid.

Aan de achterkant van de schoen is het grote hielpaneel gemaakt van Tour Yellow Durabuck, passend bij de rest van het bovenwerk. Een zwart Jumpman silhouet is in het oppervlak verwerkt, de fijne stiklijn rond de rand accentueert het beroemde logo nog meer. Tot slot is er een vierkant Jordan Flight label op de tong geplaatst, waarvan het zwarte oppervlak de perfecte achtergrond vormt voor de lichtgrijze Jumpman en Tour Yellow Flight tekst.

  • Geslacht Heren
  • Merk Jordan
  • Collectie 4
  • Stijlcode CT8527-700

SPORTSHOWROOM maakt gebruik van cookies. Over ons cookiebeleid.

Doorgaan

Kies je land

Europa

Amerika

Aziatisch-Pacifisch

Afrika

Midden-Oosten