SPORTSHOWROOM

Jordan 3 Retro

"Infrared 23"

136064-123

Jordan 3 Retro 136064-123 01
Jordan 3 Retro 136064-123 02
Jordan 3 Retro 136064-123 03
Jordan 3 Retro 136064-123 04

Ga naar

  • Nike

Deze Jordan 3 Retro heeft de iconische Infrarood 23 tint gebruikt om levendige accenten aan te brengen op verschillende delen van de buitenkant. Deze kleur begint op de buitenzool en siert de gebogen pod onder de voorvoet en de Jordan letters onder de hiel. De buitenzool is bekleed met geringde grip patronen die uitstralen over het oppervlak om een andere vorm van tractie te bieden dan de stervormige knooppunten op de teen en de meer blokvormige structuren die het loopvlak vormen over de rest van de functie. Deze andere delen zijn grotendeels zwart, met uitzondering van een wit gedeelte onder de hiel en de mediale rand, dat dient om het scharlakenkleurige merk daar te versterken. Ondertussen gaat de tussenzool van een witte teen met een stiksel erin over in dubbellaags polyurethaan dat wit is langs het onderste deel en de mediale lengte van het bovendeel, en zwart rond de hiel en laterale zijde. De lichtgewicht maar duurzame constructie wordt ondersteund door een zichtbaar Air-venster in de hiel, zodat de drager de comfortabele demping binnenin kan zien.

Het bovenwerk gaat vervolgens over in fijn getrommeld leer in een elegante witte tint dat zowel het spatbord als de overlay bedekt. Dit laatste stuk loopt naar beneden vanaf de bovenkant van de kraag om een tweede laag leer in zwart te onthullen. Terwijl de kleur een sterk tonaal contrast geeft aan de sneaker, is het oppervlak gemarkeerd met een reeks mini-perforaties voor ventilatie rond de enkel. Verderop in de schoen is nog meer van dit zwarte leer te zien in het bovenste gedeelte van de oogpijp. Gegoten Cementgrijze halve cirkels zijn in een rij in het midden geplaatst en vormen elk een oogje waar de veters doorheen kunnen. Daarboven, aan de voorkant van de tong, zitten een paar Infrared 23 TPU oogjes, terwijl metalen ringetjes in dezelfde felle kleur de veters vastzetten in het onderste gedeelte van de oogschelp, die gevormd is uit de witte leren overlay die terugloopt naar de tong.

De witte veters zorgen voor meer sterke contrasten als ze over een tong liggen die van top tot teen zwart is, de onderste helft gevuld met meer ademende perforaties, de bovenste helft strak en glad met een wit Jumpman-logo erin geweven. Aan de achterkant heeft de tong een zachte zwarte vulling die doorloopt in de schoen en de binnenwanden volledig bedekt. De binnenzool is ook zwart met een Infrared 23 Jumpman erop. Aan de buitenkant omsluit een extra overlay de achterkant van de voet, Cementgrijs en zwart gecombineerd op het oppervlak om de gedenkwaardige afbeelding met olifantenprint te creëren waar de AJ3 bekend om staat. Een andere overlay met hetzelfde exotische patroon omsluit de teen, voordat een groot wit hielpaneel een lus maakt over de achterkant van de schoen. Het gebogen bovenste deel van dit laatste onderdeel is voorzien van ribbels die gebruikt kunnen worden om de schoen gemakkelijker aan te trekken. Daaronder, in het midden van de onderste helft, springt een Jumpman boven het woord 'Air', beide elementen duidelijk gedefinieerd in zwart tegen het wit van het hiellipje, waardoor deze opvallende Air Jordan 3 een passend gedurfd einde krijgt.

  • Geslacht Heren
  • Merk Jordan
  • Collectie 3
  • Stijlcode 136064-123

SPORTSHOWROOM maakt gebruik van cookies. Over ons cookiebeleid.

Doorgaan

Kies je land

Europa

Amerika

Aziatisch-Pacifisch

Afrika

Midden-Oosten