SPORTSHOWROOM

Jordan 3

"Cardinal Red"

CT8532-126

Jordan 3 CT8532-126 01
Jordan 3 CT8532-126 02
Jordan 3 CT8532-126 03
Jordan 3 CT8532-126 04

Ga naar

  • Nike

De opvallende highlights verspreid over deze elegante Jordan 3 sneaker creëren een reeks verleidelijke tonale contrasten. Hij is gemonteerd op een sterke rubberen buitenzool met een verscheidenheid aan hoekige grip patronen in de Cement Grey secties rond de randen en over het midden, terwijl de Kardinaal Rode ovaal onder de voorvoet een cirkelvormig profiel heeft en stervormige knooppunten zijn opgesteld rond de teen. Ondertussen is er een wit gedeelte te vinden onder de hiel dat zich uitstrekt in de mediale rand, met in het midden de kardinaalrode Jordan tekst met een even levendige omlijning.

Naar boven toe maakt het grijze deel van de teen plaats voor een witte band van rubber met een strook stiksel langs de bovenrand en de rest van de tussenzool bestaat uit twee op elkaar gestapelde lagen polyurethaan. De onderste laag is puur wit en heeft een langwerpig venster in de hiel om de Air demping te laten zien die daar is geplaatst om de achterkant van de voet te ondersteunen. Stralend kardinaalrood bedekt de bovenste laag met een glanzende glans.

Daarboven wordt het bovenwerk beschermd door een wit spatbord van getrommeld leer met opvallende overlays van olifantenprint rond de teen en de hiel. De laatste van deze twee stukken, die beide versierd zijn met een mix van licht- en donkergrijs, loopt naar beneden langs de hiel en maakt zo plaats voor het grote, kegelvormige paneel dat zich daar bevindt. Deze gegoten structuur is wit, net als het grootste deel van het bovenwerk, en heeft een opvallend merk in het midden dat een kardinaalrode Jumpman en het woord "Air" in dezelfde felle tint bevat. Iets hogerop is het gebogen bovenwerk opgevuld met een verzameling ribbels in reliëf, zodat de drager iets heeft om vast te pakken als hij de schoen aantrekt. Hierachter en rond de rand van de kraag zit een witte onderlaag met kleine ventilatiegaatjes voor extra ademend vermogen.

De belangrijkste leren overlay van het bovenwerk zit tussen dit hielpaneel en de voorvoet en neemt het grootste deel van het ontwerp in beslag. Delicate lijnen van stiksels snijden over het oppervlak, wat de schoen een verfijnd gevoel geeft, en de kwart rand zigzagt heen en weer om een intrigerend assortiment van oogjes rond de zijkanten van de tong te creëren. De onderste zijn gemaakt van Light Curry ringetjes in een gedeeltelijke piramide, terwijl de bovenste bestaan uit kardinaalrode stukjes TPU die oprijzen uit een gedeelte van het materiaal dat is bedekt met meer olifantenprintpatronen. De bovenste tenslotte bestaan uit een zandlopervormig stuk TPU in dezelfde rijke kleur rood aan weerszijden van de kraag.

Vanaf hier zijn de binnenwanden nog net zichtbaar over de bovenrand in een satijnzacht materiaal waarvan de kardinaalrode kleur lijkt te glinsteren in het licht. Deze pluchen voering loopt door tot aan de binnenkant van de schoen en loopt ook door over de binnenzool, waar alleen de witte Jumpman is gedrukt. De achterkant van de tong heeft dezelfde betoverende scharlakenrode tint, maar de bovenkant is bijna helemaal wit. Identiek gekleurde veters lopen kriskras over de bovenkant van de voet en verdoezelen gedeeltelijk de perforatiegaatjes die in het onderste deel van de tong zijn geperst. Een geborduurde Jumpman in Light Curry-draad maakt het ontwerp af met een prachtige goudoranje gloed.

  • Geslacht Heren
  • Merk Jordan
  • Collectie 3
  • Stijlcode CT8532-126

SPORTSHOWROOM maakt gebruik van cookies. Over ons cookiebeleid.

Doorgaan

Kies je land

Europa

Amerika

Aziatisch-Pacifisch

Afrika

Midden-Oosten