SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro ‘Heiress’

"Velvet"

852625-650

Jordan 11 Retro ‘Heiress’ 852625-650 01
Jordan 11 Retro ‘Heiress’ 852625-650 02
Jordan 11 Retro ‘Heiress’ 852625-650 03
Jordan 11 Retro ‘Heiress’ 852625-650 04

Ga naar

  • Nike

De rijke tinten op deze Jordan 11 Retro Heiress combineren met de luxe materialen om een sneaker te creëren die zowel stijlvol als verfijnd is. Night Maroon is de belangrijkste kleur op dit ontwerp, te beginnen met de gedeeltelijk doorzichtige buitenzool, die slechts een vleugje van deze toon draagt. Daarachter is de donkere koolstofvezelplaat te zien, waarvan het licht gedessineerde oppervlak onder de buitenzool aan de mediale kant tevoorschijn komt. Een Jumpman silhouet is subtiel geëtst in het midden van de schacht en ondoorzichtige pods in de hiel en tenen zorgen voor een hoge mate van tractie via visgraatgriplijnen. De tussenzool is verfrissend wit en contrasteert mooi met de diepe kastanjebruine tinten erboven en eronder. De buitenkant is gemaakt van zacht, sponsachtig Phylon-schuim, maar binnenin zit een volledige Air-demping verborgen die de drager maximaal comfort biedt.

Op het bovenwerk is het lakleren spatbord vervangen door een van weelderig fluweel in een nog donkerder kastanjebruine tint, waardoor de sneaker zijn bijnaam Velvet heeft gekregen. Deze glamoureuze look wordt voortgezet op de rest van het bovenwerk, dat is gemaakt van Night Maroon nubuck. Hetzelfde fijne materiaal bedekt het hielpaneel en de tong, terwijl banden van Night Maroon stof de afstand overbruggen tussen de rand van de tong en de naden aan de onderkant van het bovenwerk. Aan het uiteinde van de tong vormen ze oogjes met lusjes voor de Night Maroon veters, die over een gelijkgekleurde tong worden gestrikt.

Binnenin zijn de gewatteerde voering en de binnenzool beide Night Maroon en deze laatste bevat een uniek brandingeffect dat deze sneaker echt apart maakt. Onder de Metallic Gold Jumpman die op het oppervlak is gedrukt, staat het woord "Jordan" in een stijlvol, kalligrafisch lettertype en daaronder staat de tekst "Fine footwear since 1985". Deze ingewikkelde belettering wordt vergezeld door verschillende andere stukken Metallic Gold branding in een voortzetting van de vorstelijke esthetiek van de schoen. Ten eerste zijn er de woorden "Jumpman" en "Jordan" op een band van Night Maroon materiaal dat zich uitstrekt over het midden van de tong, met nog een Jumpman logo ertussen. Vervolgens staat Jordan's shirtnummer 23 op de hiel. Tot slot komt er een gegoten Metallic Gold Jumpman uit de zijkant van de hiel, waardoor deze prachtige Air Jordan 11 een elegant tintje krijgt.

  • Geslacht Kinderen
  • Merk Jordan
  • Collectie 11
  • Stijlcode 852625-650

SPORTSHOWROOM maakt gebruik van cookies. Over ons cookiebeleid.

Doorgaan

Kies je land

Europa

Amerika

Aziatisch-Pacifisch

Afrika

Midden-Oosten