SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro

"Platinum Tint"

378037-016

Jordan 11 Retro 378037-016 01
Jordan 11 Retro 378037-016 02
Jordan 11 Retro 378037-016 03
Jordan 11 Retro 378037-016 04

Ga naar

  • Nike

Deze adembenemende Jordan 11 Retro combineert gebroken witte tinten met kleurrijke accenten voor een elegant ontwerp. Onder de voet begint een doorzichtige Sail buitenzool, die de drager zicht geeft op de zwarte koolstofvezelplaat erachter. Terwijl deze ondersteuning biedt aan de voet, wordt het oppervlak van de buitenzool gemarkeerd door golvende griplijnen van hiel tot teen, en witte pods van massief rubber onder elk van de bovengenoemde kenmerken zorgen voor extra tractie door het gebruik van een visgraatprofiel. Dit alles zorgt voor een hoge mate van tractie en de University Red Jumpman in het midden van de koolstofvezel schacht zorgt voor een opvallende touch aan de onderkant van de schoen.

Bovenop deze solide basis ligt een witte tussenzool waarvan de buitenkant van Phylon-schuim de luchtdemping binnenin verbergt. Deze zachte vulling strekt zich uit over de hele lengte van de sneaker voor maximaal comfort. Het bovenwerk is uitgevoerd in een geraffineerde tint witbeige die bekend staat als Platinum Tint. Deze tint bedekt het luxueuze nubuck van het spatbord en het hielpaneel, evenals het ballistische mesh van het kwartpaneel en de tong. Deze tint siert zelfs het vetersysteem, waarvan de textielbanden zes oogjes langs elke kant van de tong bieden om de witte veters op hun plaats te houden.

Levendige University Red accenten brengen gedenkwaardige accenten aan op het bovenwerk, allereerst langs de voorste randen van het hielpaneel, die gebogen rode lijnen langs elke flank trekken. Vervolgens loopt een dikke band van University Red stof over het midden van de tong, met witte tekst aan weerszijden van een zwarte Jumpman in het midden. De binnenkant van de schoen vormt een fel contrast met de Platinum Tint buitenkant door het gebruik van overal zwart, dat alleen afwijkt op de Sail Jumpman in de binnenzool. Terug naar de buitenkant loopt het zwarte materiaal van de binnenkant door tot voorbij de bovenlijn om een hiellipje te vormen met het nummer 23 erop gestempeld in University Red. Aan de zijkant van de hiel bevindt zich een onstuimig Jumpman-logo in dezelfde levendige rode tint, waarmee dit Air Jordan 11-ontwerp wordt afgesloten met nog een opvallend accent.

  • Geslacht Heren
  • Merk Jordan
  • Collectie 11
  • Stijlcode 378037-016

SPORTSHOWROOM maakt gebruik van cookies. Over ons cookiebeleid.

Doorgaan

Kies je land

Europa

Amerika

Aziatisch-Pacifisch

Afrika

Midden-Oosten