SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro Low

"Infrared"

528895-023

Jordan 11 Retro Low 528895-023 01
Jordan 11 Retro Low 528895-023 02
Jordan 11 Retro Low 528895-023 03
Jordan 11 Retro Low 528895-023 04

Ga naar

  • Nike

Deze Jordan 11 Retro Low heeft een historische tint waardoor hij de bijnaam Infrared heeft gekregen. Net als andere AJ11's is de buitenzool gedeeltelijk doorzichtig, waardoor de koolstofvezelplaat tussen de buitenzool en de middenzool zichtbaar is. Deze lichtgewicht schacht is versierd in een paar antraciettinten die een visgraatpatroon vormen op het oppervlak en in het midden is een donkergrijze Jumpman te zien. In de voorvoet en hiel van de buitenzool zitten ondoorzichtige gedeelten in Infrared 23, waarbij de aantrekkelijke rode tint over de visgraatgriplijnen loopt die in elk gedeelte zijn geëtst. Daarbovenop ligt een witte middenzool van zacht Phylon-schuim, gevuld met een zak Nike Air over de hele lengte voor optimaal comfort.

Het lakleren spatbord dat de onderste helft van het bovenwerk omsluit is zwart gearceerd, het glanzende oppervlak glanst en glinstert als het licht erop valt. Een sterke zwarte ballistische mesh bedekt vervolgens het bovenste deel van het bovenwerk, dat ook het kwart en de tong omvat. Het beroemde vetersysteem van de Air Jordan 11 is ook zwart, net als de gevoerde binnenkant van de schoen. Een Infrared 23 Jumpman embleem verschijnt op de binnenzool en zet de toon voor de andere logo's verspreid over het bovenwerk. De volgende bevindt zich op de Pure Platinum patch in het midden van de tong. Aan weerszijden ervan staan de woorden "Jordan" en "Jumpman" in gestileerde zwarte letters.

Er zijn nog twee Infrared 23 Jumpman-logo's op verschillende plaatsen op de rest van de sneaker geplaatst. Een daarvan is geweven in de patch aan de onderkant van de tong en een ander is geborduurd in het pure platina leer van de hieloverlay, waarbij het lichtrode garen dat is gebruikt om het te maken een overtuigend tonaal contrast vormt tegen de lichtgrijze achtergrond. Het lichtrode garen dat is gebruikt om het te maken vormt een boeiend ton-sur-ton contrast tegen de lichtgrijze achtergrond. Zwarte spikkels zijn door het oppervlak gespikkeld en vormen een opvallend beeld rond de achterkant van de schoen. Een laatste vleugje Infrared 23 is te vinden op de hiel tab, waar de traditionele 23 branding de iconische tint rood vertoont om deze gewaagde Jordan 11 low-top af te sluiten.

  • Geslacht Heren
  • Merk Jordan
  • Collectie 11
  • Stijlcode 528895-023

SPORTSHOWROOM maakt gebruik van cookies. Over ons cookiebeleid.

Doorgaan

Kies je land

Europa

Amerika

Aziatisch-Pacifisch

Afrika

Midden-Oosten