SPORTSHOWROOM SPORTSHOWROOM
  Nike VaporMax EVO

  Filter op

  • Sorteren

  • Geslacht

  • Merk (Nike)

  • Collectie (Air VaporMax)

  • Model (EVO)

  • Maat

  • Kleur

  Nike VaporMax EVO

  Nike VaporMax EVO

  7 artikelen

  Een droom van een Air-Max-sneakerfan die werkelijkheid werd.

  Air VaporMax EVO

  Doorheen de jaren heeft de indrukwekkende productielijn van de beroemde en begeerde Air Max zowel de echte fans als de casual sportieveling weten te prikkelen en opwinden. Voor deze “Evolution of Icons” sneaker, kwam Nike op het spannende idee om alle beste eigenschappen samen te brengen in één sneakermodel en dit te combineren met de nieuwe VaporMax technologie. Zo werd de Nike VaporMax EVO geboren.

  Het ontwerp bevat kenmerken van 7 Nike iconen, met name de TPU-schacht van de Air Max Plus, de suède buitenstof met visgraatmotief uit de ’96-reeks, de lederen spatrand en swoosh uit de ‘93-reeks, de lange suède strip aan de zijkant uit de ‘90-reeks, het met TPU verstevigde middenstuk van de Solas & Tuned 99-series, en daarboven de klassieke vorm en synthetische mesh teenkap uit de 180+-reeks. Hierdoor ontstaat er een schoen met een ongelooflijke diepgang, zowel op esthetisch als historisch vlak die de harten van sneakerfans met een passie voor de Air Max-reeks, sneller doet slaan.

  De VaporMax-technologie staat voor de ultieme Air-vormgeving voor een veerkrachtig gevoel bij iedere stap, een foam middenzool en rubberen noppen voor verbeterde grip. Op de tong pronkt de Nike-branding; de swoosh start op het middenstuk en draait naar achter op de hiel waarboven een groot “EVO”-logo staat. De VaporMax EVO is een gewaagd en moedig eerbetoon aan alle vroegere Air Max-reeksen en doet dit met stijl.

  Rank de Nike VaporMax EVO
  (0)

  SPORTSHOWROOM gebruikt cookies. Bekijk ons cookie beleid.

  Doorgaan

  Choose your country

  Europe

  Americas

  Asia Pacific

  Africa

  Middle East