SPORTSHOWROOM
Nike VaporMax 2021

Filter op

  • Sorteren

  • Geslacht

  • Merk (Nike)

  • Collectie (Air VaporMax)

  • Model (2021)

Nike VaporMax 2021

Air VaporMax 2021

Nike richt zich met innovatie tegenwoordig wat minder op prestaties en steeds meer op het wereldwijde vraagstuk van duurzaamheid. Deze schoen is bijvoorbeeld voor 40+% gemaakt van gerecyclede materialen (op basis van gewicht).

De 2021 brengt een eerbetoon aan de versie uit 2020 met steeds meer duurzaamheid in de geavanceerde Flyknit-technologie en de hoogwaardige VaporMax-technologie. De belangrijkste verandering is te zien bij de veters: de Nike VaporMax 2021 heeft gewone veters in plaats van het FlyEase-systeem op de editie uit 2020.

Verder zijn alle belangrijkste kenmerken van de schoen aanzienlijk verbeterd. De twee Air-units van de VaporMax zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor het hardlopen en zijn nu twee afzonderlijk gevormde onderdelen geworden, waardoor je nog meer Air onder je voeten ervaart. Ook dit deel van de schoen is gemaakt met zo'n 50% gerecyclede materialen. De buitenzool bevat verder Nike Grind (nog een technisch snufje van Nike met gerecyclede materialen) om te zorgen dat de schoen veel grip heeft op de ondergrond. De Air-unit is via gerecyclede TPU-clips verbonden met het super-stretchy, postindustrieel gerecyclede Flyknit-bovenwerk. Deze lichtgewicht innovatie heeft nu een zachte kraag die je enkel omhult en is versierd met opgestikte swooshes om het geheel stilistisch af te maken.

Eén van de grootste pluspunten van de Air VaporMax 2021 is de veelzijdige look. Welke mode-keuzes je ook maakt, de VaporMax 2021 is precies wat je zoekt.

Rank de Nike VaporMax 2021
(0)

SPORTSHOWROOM maakt gebruik van cookies. Over ons cookiebeleid.

Doorgaan

Kies je land

Europa

Amerika

Aziatisch-Pacifisch

Afrika

Midden-Oosten